

Herbata Czarna
Polityka bezpieczeństwa została ujęta w dokumencie polityka prywatności
Zasady dostawy zostały ujęte w dokumencie regulamin sklepu internetowego
Zasady zwrotu zostały ujęte w dokumencie regulamin sklepu internetowego
Temperatura parzenia: 100 st.C
Wskazówki dodatkowe: Zaparzać wrzątkiem do 3 minut (herbata pobudzająca) lub 3-5 minut (uspokajająca). Po wskazanym czasie listki oddzielić od naparu, gdyż wydzielające się do naparu garbniki sprawią , że napar będzie gorzki i zahamują wchłanianie magnezu i żelaza- mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu. Kraj pochodzenia : Sri Lanka. Wyśmienita z miodem lub kandyzem.
Mocna i aromatyczna z ziołowym posmakiem, lekko słodkawa
Czarna herbata o dużych liściach
Doskonała z cukrem kandyzowanym.
W Turcji serwuje się ją mocno osłodzoną w małych szklaneczkach.
Opis